Ένοχος για βιασμό ο Μπιλ Κόσμπι: κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση – Major

Ένοχος για βιασμό ο Μπιλ Κόσμπι: κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Ένοχος για βιασμό ο Μπιλ Κόσμπι: κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Για δεύτερη συνεχή φορά θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο διάσημος ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι. Οι κατηγορίες σε βάρος του δεν είναι ούτε απλές ούτε και λίγες. 57 γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση μετά την καταδίκη του για τον βιασμό της Andrea Constand το 2004.

Η Δικαιοσύνη εξετάζει ξανά το σύνολο της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο Μπιλ Κόσμπι βρίσκεται αντιμέτωπος με 3 κακουργηματικές κατηγορίες, κάθε μια εκ των οποίων επισύρει ποινή φυλάκισης ακόμη και 10 χρόνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της Andrea Constand το 2004 στο σπίτι του στη Φιλαδέλφεια, σε μια δίκη διάρκειας 3 εβδομάδων. Μέσα στο διάστημα αυτό άλλες 5 γυναίκες υποστήριξαν ότι ο ηθοποιός τις νάρκωσε και τις κακοποίησε σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος την ισχυρή θέση του.

Η Andrea Constand σήμερα είναι 44 ετών και γνώρισε τον ηθοποιό το 2002 όταν ήταν 29 ετών. Το διάστημα εκείνο ήταν διευθύντρια της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου Temple. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ο ηθοποιός από νωρίς έδειχνε το ερωτικό του ενδιαφέρον στο πρόσωπό της.

Οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αλλά και χρήση ναρκωτικών και παραλυτικών ουσιών.

Share This