Μακελάρης του Τέξας: “Another one bites the dust”, τραγουδούσε ενώ σκότωνε – Major

Μακελάρης του Τέξας: “Another one bites the dust”, τραγουδούσε ενώ σκότωνε

Μακελάρης του Τέξας: “Another one bites the dust”, τραγουδούσε ενώ σκότωνε

O 17χρονος Δημήτρης Παγουρτζής ή αλλιώς ο Έλληνας μακελάρης του Τέξας, σκότωσε 10 άτομα στο Λύκειο Σάντα Φε του Τέξας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα από τη φονική του επίθεση, ο 17χρονος αφού πυροβόλησε έναν μαθητή άρχισε να τραγουδά “Another one bites the dust”.

Οι περιγραφές για την παρανοϊκή συμπεριφορά του 17χρονου δράστη όμως, δεν σταματούν εδώ. Όπως αναφέρει η μητέρα μιας μαθήτριας, ο 17χρονος φώναζε “Woohoo”, ενώ πυροβολούσε και όπως της είπε η κόρη της ενώ πυροβολούσε μια ντουλάπα μέσα στην οποία είχαν κρυφτεί δύο από τα θύματά του, φώναζε «Έκπληξη μ@@@@. Είσαι νεκρός;» και όταν άκουσε ένα κινητό να χτυπάει, είπε «Μήπως είναι για σένα;».

Η επίθεση του 17χρονου Έλληνα μακελάρη διήρκησε περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδοθεί στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τα πυρά τους. Ο 17χρονος δεν αντιμετωπίζει την θανατική ποινή αφού οι νόμοι του Τέξας δεν προβλέπουν κάτι τέτοιο για άτομα της ηλικίας του. Από το 2005 υπάρχει νομολογία από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ που απαγορεύει την εκτέλεση δολοφόνων κάτω των 18 ετών.

 

Share This