Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κερδίσει το Survivor – Major

Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κερδίσει το Survivor

Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κερδίσει το Survivor

Δεν πιστεύουμε να έχετε αμφιβολία ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι εκείνη που θα κερδίσει το Survivor… Αν έχετε, καλό είναι να το ξανασκεφθείτε λίγο. Η Κωνσταντίνα έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να αναδειχθεί νικήτρια σ’ αυτό το ριάλιτι επιβίωσης, όπως πολλοί αγαπούν να το λένε. Και δεν εννοούμε τη μυική δύναμη ή τη δεξιότητα στα αγωνίσματα, αλλά το ένστικτο της επιβίωσης to make a long story short.

Η ξανθιά τηλεπερσόνα, έκανε την είσοδό της, χαμογέλασε, είπε –ή πιο σωστά δεν είπε, αφού έχασε τα λόγια της- για ποιους λόγους επέλεξε να μπει στο παιχνίδι, έφερε γούρι στην ομάδα που είδε χθες την πρώτη της νίκη και έκανε το twitter να ασχοληθεί μαζί της όσο δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν παίκτη.

Όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες στο Twitter «Ούτε η ίδια δεν θα το πίστευε ότι θα ερχόταν μια μέρα που όλη η Ελλάδα θα περίμενε να την δει στην τηλεόραση»… Δεν είναι αρκετό για να την κρατήσει στο παιχνίδι βεβαίως, όμως σε δυο ομάδες τόσο «επίπεδες» όσο αυτές οι δυο του φετινού Survivor, η Κωνσταντίνα είναι το πρόσωπο του Survivor ακριβώς όπως ο Ντάνος.

Αν το καλοσκεφθείτε, στο προηγούμενο Survivor είχαμε: Σπαλιάρα τον κατατρεγμένο από τους συμπαίκτες γιατί ήταν ο πιο κανονικός, Ειρήνη Παπαδοπούλου με μια κάποια γκρίνια, μάνατζερ Ράγκπι αυτόν με τα αστέρια που όλο κούτσαινε, κινέζο άσσο της στρατηγικής, Μπο, Λαουρίτα με την τεράστια τύχη στα αγωνίσματα, Ευρυδίκη με τις «ραδιουργίες», Ντάνο να συγκεντρώνει πολλά από τα «δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτά» δεινά της ελληνικής παθογένειας και τόσους ακόμη που ο καθένας είχε το δικό του ειδικό χαρακτηριστικό. Στο Survivor 2018 κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Δεν είναι μόνο ότι οι διάσημοι δεν είναι διάσημοι. Είναι πως όλοι οι παίκτες μοιάζουν εξαιρετικά πολύ μεταξύ τους. Θα πάρει καιρό να ξεχωρίσουν και μέχρι τότε η Σπυροπούλου θα έχει έδαφος περισσότερο από αυτό που έτσι κι αλλιώς έχει.

Σκεφθείτε και αυτό… Δεν είμαστε πια σε εποχή που δίνουμε αξιοκρατικά τις νίκες. Πιθανόν υπερισχύει αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Η Σπυροπούλου είναι το πρόσωπο που αγαπάς να μισείς. Είπε πως μπήκε στο Survivor και για να αλλάξει την εικόνα που έχει ήδη στις αντιλήψεις του κόσμου. Αν δεν κρατήσει την υπόσχεσή της μπορεί να κρατήσει το τρόπαιο…

Share This