Ντάνο υποκρίνεσαι, το ξέρω υποκρίνεσαι… – Major

Ντάνο υποκρίνεσαι, το ξέρω υποκρίνεσαι…

Ντάνο υποκρίνεσαι, το ξέρω υποκρίνεσαι…

Δεν έχει περάσει καιρός όταν η μισή Ελλάδα ασχολιόταν με το αν υποκρίνεται ο Ντάνος –κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος- στο Survivor ή αν είναι «αληθινός» και ειλικρινής. Το ίδιο οι συμπαίκτες του. Και ξαφνικά έρχεται η στιγμή να θαυμάσουμε τις υποκριτικές του ικανότητες στο δημοφιλές σίριαλ του Alpha «Τατουάζ».

Όπως διαβάζουμε, ο Ντάνος θα υποδυθεί κάποιον Στέφανο Λαμπίρη, που ψάχνει να ανοίξει μαγαζί στα Μετέωρα και θα ερωτευθεί ανεπανάληπτα πολύ την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού) –μητέρα του παιδιού του Άλεξ και σχέση του Σάκη-… Ο ίδιος ο Ντάνος μάλιστα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις πρόβες πριν τα γυρίσματα, όπου είναι στον καναπέ με την σεναριογράφο της σειράς Βάνα Δημητρίου. Τα επεισόδια θα προβληθούν σε περίπου 15 μέρες και θα παίζουν απέναντι ακριβώς από το Survivor 2018… Ειρωνεία!

Οι αντιδράσεις πολλές φυσικά. Το twitter το καταγλέντησε. Αντιδράσεις όμως είχαμε και  από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Χρυσούλα Διαβάτη ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης. «Εντάξει αγάπη μου, ας είναι τα Τατουάζ και… ματουάζ, εντάξει, εδώ βγαίνουν στο θέατρο πια. Υπάρχει άδεια εξάσκησης επαγγέλματος; Υπάρχουν συμβάσεις; Που είναι αυτά;» Η ηθοποιός έχει επανειλημμένα εκφράσει τις διαφωνίες της σχετικά με τη θέση ανθρώπων που δεν είναι ηθοποιοί σε ρόλους θεατρικούς και μη. Θυμίζουμε την επίθεση εναντίον του Σάκη Ρουβά. Για αρκετούς η Χρυσούλα Διαβάτη δεν έχει άδικο πλην όμως χάνει το δίκιο της με τον τρόπο που θέτει το ζήτημα.

Μένει να δούμε τις υποκριτικές ικανότητες του Ντάνου σε λίγες μέρες. Έξυπνο από την μεριά του καναλιού και των δημιουργών της σειράς. Τόσο όσο ιντριγκαδόρικο και για κουβέντα να γίνεται. Όσο για τον ίδιο τον Ντάνο; Μπορεί να του αρέσει και κάπως έτσι να αφιερώσει τη ζωή του στην υποκριτική. Τον ρόλο του παιδιού του λαού τον έχει έτσι κι αλλιώς. Είναι το παιδί που θα βοηθήσει τη γιαγιά να διασχίσει τον δρόμο, το παιδί που δεν θα παραλείψει να κάνει τον σταυρό του περνώντας μπροστά από εκκλησία και που τέλος πάντων πολλές μανάδες όταν λένε στις κόρες τους «ένα καλό παιδί να βρεις», κάποιον τύπου Ντάνο εννοούν. Τι ζούμε!

Share This