Και η γυναίκα του; – Major

Και η γυναίκα του;

Και η γυναίκα του;

Και ενώ παρακολουθούμε τον Harvey Weinstein να ξεσκίζεται από τα Μέσα –κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης- το κατακίτρινο δυνατό φως του προβολέα που έχει πέσει πάνω του, καίει λίγο και τη σάρκα της γυναίκας του, δεν νομίζετε; Όπως γίνεται πάντα σε παρεμφερείς περιπτώσεις, τα δημοσιεύματα για το ποια είναι η –προσέξτε τους χαρακτηρισμούς- νεότερη, πανέμορφη (εννοώντας πως πολύ του πέφτει και άρα τον πήρε για τα λεφτά του) σύντροφος της ζωής του Georgina Chapman δίνουν και παίρνουν.

Για την Georgina Chapman ξέρουμε πως είναι 41 ετών, παντρεμένη 10 χρόνια με τον Harvey Weinstein, σχεδιάστρια ρούχων και συν-ιδρύτρια της φίρμας ρούχων Marchesa. Τα tabloids έγραψαν χαριτωμένα πραγματάκια για εκείνη όπως ότι με τον Weinstein γνωρίστηκε με τον γνωστό πλέον “Weinstein way” όταν ακόμα ήταν ανερχόμενη ηθοποιός και ότι μαζί του είχε έναν γάμο με στόχο την προώθηση της φίρμας των ρούχων της… Ακόμη ότι ήταν γάμος –προσέξτε- sexless… Κοινώς τα tabloids περιγράφουν μια γυναίκα που σε κανονικές συνθήκες θα λέγαμε πως είναι στην καλύτερη και πιο δημιουργική φάση της ζωής της, ως μια γυναίκα τρόπαιο και ψιλοπόρνη την ίδια ώρα που μαζί του δεν έκανε sex!

Δεν την γνωρίζω προσωπικά, όπως καταλαβαίνετε, την Georgina Chapman αλλά εκείνο που δεν μπορώ να μην γράψω είναι ότι αμέσως μόλις έσκασε το σκάνδαλο προέβη σε μιαν ανακοίνωση χωρισμού και λήξης του γάμου της, που εμένα την ρομαντική και αφελή με έπεισε. «Σπάει η καρδιά μου για όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασυγχώρητων πράξεων. Έχω επιλέξει να αφήσω τον σύζυγό μου. Η φροντίδα των μικρών παιδιών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ζητώ από τα ΜΜΕ ιδιωτικότητα ετούτη τη στιγμή».

Η γυναίκα του Weinstein δεν είναι εκείνη που παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ηθοποιούς και τα μοντέλα. Η γυναίκα του Weinstein ακόμα και αν ήξερε ή υποψιαζόταν, δεν οφείλει να λογοδοτήσει σε κανέναν μας ούτε για το γεγονός ότι δεν μίλησε –αλήθεια, ποια μητέρα μικρών παιδιών ξεμπροστιάζει τον σύζυγό της χωρίς άλλη σκέψη;- , ούτε φυσικά για το γεγονός ότι παρέμενε σε έναν γάμο σαν αυτόν. Ένας άνδρας με τέτοια επιρροή και με τόσες σεξουαλικές παρενοχλήσεις κάτω απ’ το χαλί για τόσα χρόνια, προφανώς δεν είναι βλάκας και ανίσχυρος.

Αλήθεια, όταν λέμε ότι θέλουμε να προστατεύσουμε όλες τις γυναίκες εννοούμε όλες όλες; Και την γυναίκα του Weinstein;

ΥΓ: Πιθανόν για την ίδια, ο Weinstein δεν ήταν παρά μόνον αυτό…

To my wonderful husband…… #happyfathersday #weloveyou ❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Chapman (@georginachapmanmarchesa) στις

Share This