Αγοράστε τα δάκρια χωρισμού της αδελφής της Μάιλι Σάιρους για 12.000 δολάρια! - Major

Αγοράστε τα δάκρια χωρισμού της αδελφής της Μάιλι Σάιρους για 12.000 δολάρια!

Αγοράστε τα δάκρια χωρισμού της αδελφής της Μάιλι Σάιρους για 12.000 δολάρια!

Ονομάζεται Νόα Σάιρους και είναι η αδελφή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Μάιλι Σάιρους, που είναι κομματάκι πιο γνωστή από εκείνη. Προετοιμάζοντας την κυκλοφορία του νέους της άλμπουμ- καθότι τραγουδίστρια κι αυτή- η Νόα Σάιρους συνεργάστηκε με την εταιρεία ενδυμάτων Pizzaslime για μια σειρά ρούχων σε περιορισμένη έκδοση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

i heard Drake had to cancel his Miami show 😢 hope everything’s all good @champagnepapi !! but for anyone who needs to cry over Drakes cancelation come to The Revolution in Ft Lauderdale and see me at the #GoodCryTour lol ❤️❤️❤️❤️😢😢😢😢

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NC (@noahcyrus) στις

Κάπως έτσι, κυκλοφόρησε το t-shirt με το πρόσωπο του πατέρα της Μπίλι Ρέι Σάιρους, μια κούπα με τις λέξεις “Noah Cyrus Tears” αλλά και ένα παντελόνι φόρμας με τη λέξη θλίψη… Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση είναι ένα μικρό μπουκαλάκι με υγρό που γράφει πάνω του “Noah Cyrus Tears” και το οποίο πωλείται έναντι 12.000 δολαρίων. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος, πρόκειται για περίπου 12 δάκρια που κύλησαν από τα μάτια της Νόα ως αποτέλεσμα θλίψης. Η θλίψη της τραγουδίστριας οφείλεται στον χωρισμό της από τον ράπερ Lil Xan που επίσης συμμετέχει στο άλμπουμ. Όπως μάλιστα αναγράφει η ετικέτα «Η κατάποση αυτών των δακρίων από άνθρωπο δεν προτείνεται επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αλμυρά και θα ήταν απλά super… παράξενο να πιεις τα δάκρια κάποιου άλλου»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

i’m so excited that it’s finally out for the world to hear. the #GoodCryEP means so much to me😢🖤 it’s a good time to become friends with your emotions. love you cyrens.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NC (@noahcyrus) στις

Share This