Αυστραλία: βελόνες σε φράουλες και μπανάνες – Major

Αυστραλία: βελόνες σε φράουλες και μπανάνες

Αυστραλία: βελόνες σε φράουλες και μπανάνες

Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στην Αυστραλία καθώς μέσα σε φράουλες βρίσκονται βελόνες. Το εν λόγω σαμποτάζ που έχει ταράξει την αγορά φρούτου της χώρας έχει πάρει άλλες διαστάσεις μια και εντοπίστηκαν βελόνες και σε μπανάνες και ποιος ξέρει σε ποιο άλλο φρούτο!

Ωστόσο, η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μια 62χρονη γυναίκα, η οποία εκείνη ακριβώς τη στιγμή της σύλληψής της προσπαθούσε να βάλει βελόνες μέσα σε μπανάνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 62χρονη γυναίκα δεν πρέπει να είναι ο άνθρωπος πίσω από την ενέργεια αυτήν αλλά απλώς κάποια που μιμείται όλο αυτό. Μάλιστα, η 62χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Καλλιεργητών φράουλας του Κουίνσλαντ, Άντριαν Σουλτς, πρόκειται για μια περίπτωση που ξεκίνησε ως μεμονωμένο περιστατικό τρομοκρατίας για να εξελιχθεί σε τεστ για την βιομηχανία και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε απολύσεις. «Είμαι οργισμένος για όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται. Είναι οι αγρότες, οι προμηθευτές τους, αυτοί που συσκευάζουν και μεταφέρουν και έχουν οικογένειες να στηρίξουν»

Ο υπουργός Γεωργίας της Αυστραλίας Μαρκ Φερνερ, συνάντησε τους παραγωγούς φράουλας που έχουν θορυβηθεί από αυτήν την παράξενη κατάσταση.

Share This