Η παρέμβαση ενός πατέρα στο cv της κόρης του: «Είναι τεμπέλα, σερφάρει στο Facebook» – Major

Η παρέμβαση ενός πατέρα στο cv της κόρης του: «Είναι τεμπέλα, σερφάρει στο Facebook»

Η παρέμβαση ενός πατέρα στο cv της κόρης του: «Είναι τεμπέλα, σερφάρει στο Facebook»

Αν δεν μιλήσουν οι δικοί σου άνθρωποι για εσένα με τα καλύτερα λόγια, τότε ποιος… Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη στην περίπτωση της 16χρονης Λόρεν Μουρ από το Γιορκσάιρ της Αγγλίας.

Ο μπαμπάς της Λόρεν φαίνεται να έχει τα θέματά του τόσο με την κόρη όσο και με την ειλικρίνεια, γι’ αυτό και παρενέβη στο βιογραφικό σημείωμα της θυγατέρας του για να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Στο πεδίο όπου κάθε κανονικός άνθρωπος αναφέρει τις δεξιότητές του, ο πατέρας της 16χρονης έγραψε ότι «Δεν ακούει. Σερφάρει στο Facebook. Είναι τεμπέλα. Δεν ξυπνάει το πρωί». Όλα όσα θέλει να αποφύγει ένας εργοδότης δηλαδή, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Σε άλλο σημείο του cv μάλιστα, ο αγανακτισμένος όπως φαίνεται μπαμπάς, έγραψε ότι η κόρη του είναι αγενής, αδιάφορη, απρόθυμη σαν μια τυπική 16χρονη που δεν δίνει δεκάρα για τίποτα!

Όσο για τις συστάσεις που συνηθίζεται να βάζει κανείς στο βιογραφικό του; Ο πατέρας της Λόρεν έδωσε το όνομα ενός δικαστικού επιμελητή, του Μπεν Ντόβερ αναφέροντας «Μην επικοινωνήσετε μαζί του, επίσης δεν δίνει δεκάρα».

Το βιογραφικό της 16χρονης Λόρεν Μουρ είδε το φως της δημοσιότητας όταν η ίδια το ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζοντας «Θυμίστε μου να μην αφήσω τον πατέρα μου να κάνει το βιογραφικό μου».

Share This