Κάτι χειρότερο και όχι εξωγήινοι πίσω από το κλείσιμο του αστεροσκοπείου στο Νέο Μεξικό - Major

Κάτι χειρότερο και όχι εξωγήινοι πίσω από το κλείσιμο του αστεροσκοπείου στο Νέο Μεξικό

Κάτι χειρότερο και όχι εξωγήινοι πίσω από το κλείσιμο του αστεροσκοπείου στο Νέο Μεξικό

Το πολύ γνωστό αστεροσκοπείο στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, χρειάστηκε να κλείσει με εντολή του FBI για 11 ημέρες χωρίς να είναι γνωστός ο λόγος. Τα σενάρια πολλά. Αρκετοί έκαναν λόγο για εξωγήινους και άλλα τέτοια φανταστικά. Δυστυχώς όμως, ο λόγος για τον οποίο μυστηριωδώς έκλεισε το Sunspot Solar Observatory, σχετίζεται με έρευνα του FBI σχετικά με έναν καθαριστή ο οποίος διακινούσε μέσω του ασύρματου δικτύου Ίντερνετ υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται επίσημα έγγραφα του FBI, οι Αρχές αποφάσισαν να κλείσουν το αστεροσκοπείο προκειμένου να μην αποτελέσει απειλή για το υπόλοιπο προσωπικό ο ύποπτος της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Το αστεροσκοπείο βεβαίως άνοιξε τη Δευτέρα αλλά ο ύποπτος δεν έχει συλληφθεί, ούτε και υπάρχει επίσημη κατηγορίας για εκείνον εφόσον η υπόθεση ακόμα διερευνάται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σενάρια για την εξωγήινη ζωή σχετίζονται με την πόλη Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό όπου το 1947 υποτίθεται ότι βρέθηκαν συντρίμμια UFO και πτώματα εξωγήινων αλλά και με το γεγονός ότι πολύ κοντά βρίσκονται οι δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.

 

Share This