Λέτε οι Obama να γίνουν οι επόμενοι Σκορδά-Λιάγκας, Κατσούλης-Καραβάτου, Μπαλατσινού-Κωστόπουλος; - Major

Λέτε οι Obama να γίνουν οι επόμενοι Σκορδά-Λιάγκας, Κατσούλης-Καραβάτου, Μπαλατσινού-Κωστόπουλος;

Λέτε οι Obama να γίνουν οι επόμενοι Σκορδά-Λιάγκας, Κατσούλης-Καραβάτου, Μπαλατσινού-Κωστόπουλος;

Μπορεί ο Αμερικανός Πρόεδρος να πήγε από την τηλεόραση στον Λευκό Οίκο, φαίνεται όμως πως ο προκάτοχος θα το πάει ανάποδα. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η σύζυγός του Michelle είναι σε συζητήσεις με το Netflix για την παρουσίαση ενός show που θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες του streaming.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ πιθανόν θα συντονίσει συζητήσεις κοινωνικού περιεχομένου ή άλλες με θέμα την υγεία και την μετανάστευση ενώ η σύζυγός του που είχε δείξει το ενδιαφέρον της για την παιδική διατροφή όσο ήταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, πιθανόν να ασχοληθεί με αυτά τα θέματα.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες είναι ακόμα θολές αλλά το Netflix δεν το έχει σε πολύ να ξοδέψει πάρα πολλά σε μεγάλα ονόματα για χάρη των 118 εκατομμυρίων θεατών του. Τον περασμένο μήνα έκλεισε μια συνεργασία με τον Ryan Murphy –παραγωγό και σεναριογράφο- έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει καμία εμπειρία στην παρουσίαση ενός show αλλά έχει εκατομμύρια ακόλουθους στα Twitter, Facebook, Instagram, γεγονός που σημαίνει έτοιμο κοινό. Όσο για την Michelle Obama; Εκείνη σε όποιο show και αν έχει ως τώρα φιλοξενηθεί ως καλεσμένη, η επιτυχία ήταν δεδομένη. Αρκετοί μάλιστα προτιμούν να βλέπουν εκείνη παρά τον σύζυγό της.

Πλάκα θα είχε ή μάλλον όχι. Είναι βέβαιο πως οι ίδιοι δεν θα το άφηναν απλά στην πλάκα… Αναμένουμε.

Share This