Linda Miller Nicholson: μια ιστορία επιτυχίας με πολύχρωμη pasta… - Major

Linda Miller Nicholson: μια ιστορία επιτυχίας με πολύχρωμη pasta…

Linda Miller Nicholson: μια ιστορία επιτυχίας με πολύχρωμη pasta…

Η 39χρονη Linda Miller Nicholson είναι μια blogger με έδρα το Σιάτλ και με κοινό σοβαρό κοινό στο Instagram. Το βιβλίο της “Pasta, Pretty Please”, πρόκειται να εκδοθεί από τον Harper Collins τον Οκτώβρη του 2018 εξαιτίας της απίστευτης φήμης της στο Διαδίκτυο για το γεγονός ότι φτιάχνει πάστα σε οποιοδήποτε χρώμα, σχήμα, μέγεθος μπορεί κανείς να φανταστεί. Το πράσινο σπαγγέτι, οι φαρφάλες στα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα πουά ραβιόλια είναι λίγες μόνο από τις δημιουργίες της. Μάλιστα, προσφάτως, η ομάδα της Katy Perry προσέγγισε την 39χρονη δημιουργό για να της ζητήσει να επιμεληθεί το εξώφυλλο του δίσκου της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Filming a short doc with @ohmoretv & you can bet your bootie pasta clothing is part of it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

Η Nicholson ξεκίνησε να φτιάχνει πάστα από όταν ήταν 4 ετών με την βοήθεια του παππού και της γιαγιάς. Είναι χορτοφάγος εδώ και 20 χρόνια και είχε την ευκαιρία να εντρυφήσει στα μυστικά της πάστα όταν μετακόμισε για 6 μήνες στην Ιταλία μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο και όταν αργότερα έζησε πολλά χρόνια στην Ιταλία πριν μετακομίσει στην Ουάσιγκτον.

Bucatini Barbie is anything but a basic b*tch.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

«Προσπάθησα να προσκληθώ στις κουζίνες των μεγάλων σε ηλικία κυριών για να μάθω να φτιάχνω πάστα. Ο γιος μου είναι βασικά η ώθηση για την καριέρα μου», είπε η ίδια εξηγώντας πως όταν ο γιος της ήταν 5 ετών ήταν ξεκάθαρα επιλεκτικός στο φαγητό του αναγκάζοντάς την να σκέφτεται τρόπους για να εντάξει στην διατροφή του μικρού της όλα τα απαραίτητα για την διατροφή του λαχανικά. Κάπως έτσι άρχισε να παίζει και να μεταμορφώνει τις τροφές ώστε να τον κάνει να τις φάει.

It’s officially #NYFW! Let’s talk body types. These are the classics, rendered in pasta. Swipe to the 2nd image to discover what pasta body type you are, & let me know in comments. As far as fashion goes, here’s my advice for what to wear, & most importantly, what NOT to wear for your shape. ⌛ Farfalle, you’re supa foxy! Wear whatever TF you love. 🍕 Triangoli, you one fine-lookin’ hottie! Put on whatchu want, girl. 🍐 Culurgiones, I’m on fire ’cause you smokin’! Your body works best with anything you choose, cause you got it goin’ on. 📱 Agnolotti, you fly AF! Wear clothes, don’t wear clothes. You do you, gorgeous. 🍅 & finally, Anolini, I saw your picture in the dictionary next to the word “beautiful”. If it makes you happy, put it all up on your bangin’ body. 🤡 👞 As far as what NOT to wear, let’s all just agree to avoid Crocs in public, mkay? 😘😘😘, L All joking aside for a moment, the most important thing you can wear is confidence. It’s inside every one of us & it shows when we don it. Channeling confidence will make you smile, which will make others smile, & the world will be better for it. Virtual hugs to all y’all today. Wear something fierce 💃🏼.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

«Όταν βλέπω τα υλικά, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι “μπορεί αυτό να γίνει πάστα;”», λέει και εξηγεί ότι έχει βρει τους τρόπους να χρωματίζει φυσικά τα μακαρόνια που φτιάχνει.

Η Nicholson όπως θα δείτε και από το Instagram της δεν έχει μόνο στην Παρασκευή πολύχρωμη πάστα. Δημιουργεί τέχνη, αντιγράφοντας με τη χρήση πάστα, διάφορα έργα τέχνης. Σίγουρα οι δημιουργίες της δεν είναι από εκείνες που θα μπορούσαν να ανοίξουν την όρεξη σε κάποιον. Δεν είναι υπέροχες όμως; Δεν θέλεις να τις φας… θέλεις όμως να τις χαζεύεις. Σωστά;

Get this Little Mermaid in some salty (boiling) water, stat!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Miller Nicholson (@saltyseattle) στις

Πηγή: Mic 

Share This