Ο Πρίγκιπας Harry δεν υπογράφει προγαμιαίο συμβόλαιο – Ποια είναι η περιουσία του; - Major

Ο Πρίγκιπας Harry δεν υπογράφει προγαμιαίο συμβόλαιο – Ποια είναι η περιουσία του;

Ο Πρίγκιπας Harry δεν υπογράφει προγαμιαίο συμβόλαιο – Ποια είναι η περιουσία του;

Περισσότερο από βέβαιος ότι ο γάμος του με την Meghan Markle θα κρατήσει για πάντα είναι ο Πρίγκιπας Harry αφού όπως διέρρευσε δεν σκοπεύει να υπογράψει μαζί της προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία του. Με την περιουσία του να ανέρχεται στα 34 εκατομμύρια ευρώ και έχοντας πλήρη γνώση ότι σε περίπτωση διαζυγίου η σύντροφός του θα μπορούσε να διεκδικήσει ό,τι προβλέπει ο νόμος, ο Πρίγκιπας κάνει ακριβώς ό,τι ο αδελφός του William που επίσης δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Kate Middleton.

«Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό του καμία σκέψη πως θα μπορούσε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Είναι αποφασισμένος πως ο γάμος του θα κρατήσει για πάντα και έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη γι’ αυτόν να υπογράψει οτιδήποτε», δήλωσε καλός φίλος του 5ου σε σειρά διαδοχής του θρόνου, στην Daily Mail.

Το παλάτι βεβαίως επιθυμούσε ο Πρίγκιπας να ήταν πιο προσεκτικός και να υπογράψει το τυπικό αυτό συμβόλαιο που διασφαλίζει την περιουσία του παρότι νομικά στην Βρετανία τα προγαμιαία συμβόλαια δεν είναι υποχρεωτικά.

Ο Πρίγκιπας Harry κληρονόμησε 11 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία της μητέρας του όταν έγινε 30 ετών ενώ στην κατοχή του έχει περιουσιακά στοιχεία που ανέρχονται στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Η Meghan Markle έχει αποκτήσει από την καριέρα της ως ηθοποιός 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ας σημειώσουμε, ότι το 1996 όπου χώρισαν ο Κάρολος και η Νταϊάνα, η αδικοχαμένη σήμερα πριγκίπισσα χρειάστηκε τότε να δώσει μάχη για να πάρει 17 εκατομμύρια ευρώ από τον πρώην σύζυγό της και προκειμένου να της καταβάλλονται 450.000 ευρώ ετησίως.

Share This