ΟΛΘ: Ρεκόρ στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων το 2017 - Major

ΟΛΘ: Ρεκόρ στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων το 2017

ΟΛΘ: Ρεκόρ στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων το 2017

Σημαντική αύξηση καταγράφηκε το 2017 στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ποσοστά ρεκόρ, αφού διακινήθηκαν περισσότερα από 400.000 TEUs, με την ΟΛΘ να επιτυγχάνει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της τελευταίας 20ετίας, δηλαδή 401.746 TEUs. Ομοίως σημαντική ήταν και η αύξηση που καταγράφηκε το 2017 και στη διακίνηση συμβατικού φορτίου, συγκριτικά με το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Δημήτρης Μακρής δήλωσε: «Η OΛΘ ΑΕ, συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία με τους ναυτικούς πράκτορες, τους εκτελωνιστές και τους εμπλεκόμενους φορείς της λιμενικής κοινότητας, επιδιώκει σταθερά την ενίσχυση της θέσης του Λιμένα της Θεσσαλονίκης στη λιμενική αγορά της περιοχής».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κωνσταντίνος Μέλλιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της OΛΘ ΑΕ κ. Δημήτρης Μακρής συνεχάρησαν τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας για το ρεκόρ διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο επετεύχθη παρά τις αρνητικές συνέπειες της απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων στη νυχτερινή βάρδια της Πύλης 16 του Λιμένα Θεσσαλονίκης, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η OΛΘ.

Share This