Πάνος Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εκλογές ή δημοψήφισμα» – Major

Πάνος Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εκλογές ή δημοψήφισμα»

Πάνος Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εκλογές ή δημοψήφισμα»

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το υπουργείο Άμυνας ο Πάνος Καμμένος σήμερα το πρωί (Τρίτη 3/7), είπε ανοιχτά ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. «Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν έχει βαρύτητα το σχέδιο της συμφωνίας μέχρι να κυρωθεί από τη Βουλή. «Όλες οι προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια» είπε χαρακτηριστικά. «Ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφεί του Προέδρου. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση της χώρας αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια.»

Ο Πάνος Καμμένος διευκρίνισε ότι η συμφωνία δεν μπορεί να κυρωθεί χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού με εκλογές ή δημοψήφισμα εκτός αν βρεθούν 180 βουλευτές για να την ψηφίσουν στη Βουλή.

Share This