Σύζυγος Weinstein: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο - Major

Σύζυγος Weinstein: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο

Σύζυγος Weinstein: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο

Με τις αποκαλύψεις να συνθέτουν όλο και περισσότερο ένα φοβερό σκάνδαλο γύρω από το όνομα του συζύγου της Harvey Weinstein, η σύζυγός του Georgina Chapman λύνει τη σιωπή της. Η 42χρονη σχεδιάστρια δήλωσε στη Vogue ότι νιώθει απίστευτη οργή για τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

Όπως αναφέρει η Chapman που έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, δεν έχει μπορέσει να συνέλθει ακόμα από το σοκ. Τα ξεσπάσματα σε κλάματα είναι καθημερινότητά της ενώ όπως λέει η κατάσταση αυτή επηρεάζει και τα δυο τους παιδιά. Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα τους είναι τέτοιες που δεν θα μπορούσαν να μην τα επηρεάσουν. Τα παιδιά της Georgina Chapman και του Harvey Weinstein είναι 7 και 5 ετών…

«Υπάρχουν στιγμές που ξεσπώ σε κλάματα για αυτά. Πώς θα είναι οι ζωές τους; Τι θα τους λένε οι άλλοι άνθρωποι; Αγαπούν πολύ τον μπαμπά τους. Τον λατρεύουν. Δεν αντέχω να σκέφτομαι τι τους επιφυλάσσει το μέλλον», αναφέρει μιλώντας για τα παιδιά της η 42χρονη Βρετανίδα σχεδιάστρια.

«Υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήταν φρικτά αφελές. Πότε νιώθω οργή, πότε σύγχυση και πότε δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη», δηλώνει χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι ποτέ δεν υποπτεύθηκε το παραμικρό για τη «δράση» του συζύγου της, συμπληρώνοντας ότι ταξίδευε πολύ για λόγους επαγγελματικούς και δεν ένιωθε την ανάγκη να τον ανακρίνει για το πού βρισκόταν ή τι έκανε κάθε στιγμή.

«Αυτό το κάνει τόσο επώδυνο: Νόμιζα ότι είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο. Αγαπούσα πολύ τη ζωή μου», λέει η Chapman στη Vogue. Όπως μάλιστα λέει, είχε κλειστεί στο σπίτι της για πέντε μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, προσπαθώντας να το διαχειριστεί.

«Ένιωθα τόσο ταπεινωμένη και διαλυμένη, που νόμιζα ότι αν έβγαινα θα ήταν… έλλειψη σεβασμού. Σκεφτόμουν, με ποιο δικαίωμα να κάνω εγώ βόλτες ενώ συμβαίνουν όλα αυτά. Οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές. Μόλις γράφτηκε το πρώτο άρθρο είχα χάσει τρία κιλά σε πέντε μέρες. Δεν μπορούσα να κρατήσω το φαγητό στο στομάχι μου. Η πρώτη αποκάλυψη ήταν για ένα περιστατικό πολύ πριν με γνωρίσει, άρα δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Όσο όμως ερχόντουσαν και άλλα περιστατικά στο φως, συνειδητοποίησα ότι δεν επρόκειτο για μεμονωμένο συμβάν. Κατάλαβα ότι έπρεπε να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω μακριά του».

Share This