Το CNN αποσύρει επεισόδια της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» όπου εμφανίζεται η Αρτζέντο – Major

Το CNN αποσύρει επεισόδια της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» όπου εμφανίζεται η Αρτζέντο

Το CNN αποσύρει επεισόδια της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» όπου εμφανίζεται η Αρτζέντο

Το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ως πρωταγωνίστρια η 42χρονη Ιταλίδα ηθοποιός Άσια Αρτζέντο φαίνεται πως θα έχει σοβαρότατες επιπτώσεις και στην καριέρα της. Το CNN απέσυρε επεισόδια της σειράς «Anthony Bourdain: Parts Unknown» στα οποία εμφανίζεται η σύντροφος του Anthony Bourdain ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούλιο.

Η Άσια Αρτζέντο είχε εμφανιστεί σε δύο από τα επεισόδια της σειράς που είχε τόσο αγαπηθεί από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Άσια Αρτζέντο είχε σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο. Εκπρόσωπος του CNN επιβεβαίωσε την απόφαση να αποσυρθούν τα 3 αυτά επεισόδια μιλώντας στο BuzzFeed News. «Υπό το πρίσμα των πρόσφατων ειδήσεων για την Άσια Αρτζέντο, το CNN θα διακόψει την προβολή των προηγούμενων επεισοδίων του “Parts Unknown”, στα οποία εμφανίζεται, μέχρι να υπάρξει νεότερη εξέλιξη».

Η 42χρονη Άσια Αρτζέντο υπήρξε από τις πρώτες γυναίκες που κατήγγειλαν τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι την βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013. Μήνες μετά δημοσιογράφοι των New York Times είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η Ιταλίδα ηθοποιός είχε σεξουαλικές επαφές με 17χρονο ανερχόμενο ηθοποιό, του οποίου τη σιωπή εξαγόρασε έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ.

 

 

Share This