Το βίτσιο του Louis C.K. και ο ξαφνικός θάνατος μιας ταινίας - Major

Το βίτσιο του Louis C.K. και ο ξαφνικός θάνατος μιας ταινίας

Το βίτσιο του Louis C.K. και ο ξαφνικός θάνατος μιας ταινίας

«Λόγω απροσδόκητων περιστάσεων», δήλωσε η εταιρεία διανομής Orchard για την ξαφνική ακύρωση της πρεμιέρας της ταινίας του Louis C.K. “I love you Daddy”. Πολλοί ωστόσο είναι που δεν εκπλήσσονται. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν αμφιλεγόμενο συγγραφέα, η έφηβη κόρη του οποίου συνάπτει σχέση με άνδρα περίπου 50 ετών. Ακρετοί έχουν ήδη αναφέρει πως η εν λόγω ταινία θα μπορούσε να είναι φόρος τιμής στον Woody Allen. Ο σκεπτικισμός ωστόσο σχετικά με την ταινία, έχει τις ρίζες του στην έντονη φημολογία για σεξουαλικές παρενοχλήσεις εδώ και πολλά χρόνια, γύρω από το όνομα του ηθοποιού και συγγραφέα Louis C.K. Τελευταία μάλιστα, οι New York Times δημοσίευσαν μια νέα έκθεση σύμφωνα με την οποία πολλές γυναίκες κατηγορούν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό. Η συγκεκριμένη αναφορά κάνει λόγω για 5 γυναίκες οι οποίες είχαν παρόμοια περιστατικά μαζί του. Τις ανάγκασε να παρακολουθήσουν τον αυνανισμό του ή και να συμμετέχουν σε αυτόν.

Στο ευρύ κοινό ο Louis C.K. είναι γνωστός για την ικανότητά του να φέρνει σε δύσκολη θέση τους άλλους τόσο στο τηλεοπτικό του show όσο και στις stand up εμφανίσεις του. Και πάλι όμως ο ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για το βίτσιο του να αυνανίζεται μπροστά σε γυναίκες. Φημολογία που υπήρχε για χρόνια χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί. Ο ηθοποιός σήμερα αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό με αυτές τις κατηγορίες. Το 2016 είχε δηλώσει στο Vulture «Δεν με ενδιαφέρει αυτό» όταν πιέστηκε να απαντήσει σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς. «Αυτό δεν είναι τίποτα για εμένα. Δεν είναι αληθινό. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και το τι συμβαίνει στη συνέχεια είναι κάτι που δεν μπορώ να φροντίσω».

Αρκετοί θαυμαστές του που άκουσαν σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους κωμικός θα μπορούσε να έχει και αυτήν την σκοτεινή πλευρά. Δύο γυναίκες κωμικοί μάλιστα, η Dana Min Goodman και η Julia Wolov ανέφεραν πως στην προσπάθειά τους να πουν στον κόσμο για το βίτσιο του C.K. να ξεγυμνώνεται και να αυνανίζεται μπροστά σε γυναίκες, η αντίδραση ήταν ψυχρή και όλοι απομακρύνονταν από κοντά τους. Οι κατηγορίες εναντίον του είναι όλες όμοιες και αμέτρητες πια. Το βίτσιο του C.K. είναι γνωστό περισσότερο από 15 χρόνια. Γιατί έγινε θέμα τώρα; Γιατί τώρα γίνεται θέμα για τους περισσότερους…

Share This