Τουρισμός: η Αυστρία επιλέγει Ελλάδα – Major

Τουρισμός: η Αυστρία επιλέγει Ελλάδα

Τουρισμός: η Αυστρία επιλέγει Ελλάδα

Κάθε προσδοκία ξεπερνούν τα επίπεδα της ζήτησης για την Ελλάδα από την Αυστρία το 2018, όπως διαπιστώθηκε και από τις τάσεις κρατήσεων στην έκθεση Vienna Holiday Fair (11-14 Ιανουαρίου).

Από τη συμμετοχή της TUI Αυστρίας στην έκθεση, προκύπτει ότι οι κρατήσεις που πραγματοποίησαν επισκέπτες της έκθεσης για τη χώρα μας ανήλθαν στο ένα τέταρτο του συνόλου των κρατήσεων, χαρίζοντας στην Ελλάδα τον τίτλο του πιο περιζήτητου προορισμού των Αυστριακών για αυτό το καλοκαίρι.

Η Ελλάδα, ιδιαίτερα με τη Grecotel, ήταν ο νικητής της εφετινής έκθεσης για την TUI, δήλωσε η διευθύντρια της TUI Αυστρίας, κ. Lisa Weddig.

Ακολούθησαν η Τουρκία, η Ισπανία και η Τυνησία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες δαπάνησαν κατά μέσο όρο 3.000 ευρώ για κρατήσεις μέσω της TUI. Επιπλέον, η διαφημιστική καμπάνια του τουρ οπερέιτορ, Smile Deals, η οποία προσφέρει εξοικονόμηση έως και 400 ευρώ ανά οικογένεια για κρατήσεις έως και την 14η Φεβρουαρίου, συνέβαλλε στην αύξηση των κρατήσεων από συνεργάτες πωλήσεων της TUI στην έκθεση.

Περί τους 153.000 επισκέπτες της έκθεσης, 3.500 περισσότεροι από πέρυσι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ταξιδιωτικές τάσεις του 2018 αλλά και για προσφορές.

 

 

 

Share This