Βρετανικά καλλιστεία: η μουσουλμάνα καλλονή με χιτζάμπ – Major

Βρετανικά καλλιστεία: η μουσουλμάνα καλλονή με χιτζάμπ

Βρετανικά καλλιστεία: η μουσουλμάνα καλλονή με χιτζάμπ

Ονομάζεται Σάρα Ιφτεκάρ, είναι 20 ετών και φοιτήτρια της Νομικής από το Χάντερσφιλντ. Στόχος της είναι να λάβει μέρος στα βρετανικά καλλιστεία και να πάρει το στέμμα φορώντας χιτζάμπ.

Με καταγωγή από το Πακιστάν η μουσουλμάνα φοιτήτρια ποζάρει χωρίς πρόβλημα, λέγοντας πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται που κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο εκπληκτικά ένιωσα ακούγοντας το όνομά μου στη λίστα των φιναλίστ. Οι ευκαιρίες που έρχονται με αυτή την πρόκριση είναι μεγαλύτερες από αυτές που ήλπιζα ποτέ να έχω και θα είμαι για πάντα ευγνώμων.» Η Σάρα Ιφτεκάρ έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με τη χιτζάμπ προκειμένου να στείλει μήνυμα ενότητας αλλά και να δείξει ότι η ομορφιά έχει πολλά πρόσωπα. Μοντέλο από τα 16 της χρόνια έχει ήδη λάβει μέρος σε άλλους διαγωνισμούς ομορφιάς και από τα χρήματα από τους τίτλους της έχουν διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν η 20χρονη φοιτήτρια της Νομικής πάρει τον τίτλο της «Μις Αγγλία» τότε θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στην Κίνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος».

 

 

Share This